Om oss

Hans 042Välkommen till Picsngear

Den här sajten drivs av Skalinformation AB, som producerar innehåll för e-handelssajter.

Picsngear handlar om foto och idag är bra bilder viktigare än någonsin. En av de allra största förändringarna som internet och sociala media medfört, är att alla blivit skribenter och fotografer. Vi som arbetar med Picsngear har en bakgrund i traditionella media och brinner för text och bild. Vi vill hjälpa alla som inte har den bakgrunden att lyfta sig till en professionell nivå, eller åtminstone ett snäpp till.

Sortimentet i vår butik består av artiklar som vi med stor möda valt ut och testat. De som inte hållit måttet enligt vår egna högst subjektiva standard säljer vi inte. På så sätt kan man såga att vi gör vänliga val åt dig. De prylar vi säljer i vår shop är samtliga saker som vi själva vill ha och som vi gärna rekommenderar våra vänner att köpa.

Du kan läsa tester och köpråd innan du köper. Vidare har vi använt produkterna som vi säljer på olika sätt som vi beskriver i inläggen under Tips. Det är tänkt att fungera som inspiration och att ge idéer för ditt fotograferande. På så sätt kan du ta ställning till vad du skulle vilja ha eller om du över huvud taget behöver mer prylar eller bättre utrustning. Ditt eget öga och intresset är trots allt det viktigaste verktyget.

Sortimentet kommer att byggas ut över tiden. Vi kommer även att tillföra en avdelning för dig som filmar. Tipsa gärna om produkter du skulle vilja köpa men som vi ännu inte testat.

Vi är hjärtligt tacksamma för alla former av feedback. Och hör av dig till undertecknad (hans@picsngear.com) med önskemål och åsikter, eller om du själv vill bidra med text och bild.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande